Het Financieel Verbond

Rechtvaardig wikken en wegen, rechtvaardig schikken
De Vereniging Financieel Verbond is ontstaan als een platform waarop belangenbehartigers van consumenten met een ‘woekerpolis’ kennis en ervaring delen. Het doel is voor de houders van een dergelijke levensverzekering een rechtvaardige tegemoetkoming te verkrijgen indien er sprake blijkt te zijn van gebreken in het product, zoals verborgen, niet transparante, te hoge kosten en te hoge premies.  De samenwerkende groep van lid-specialisten staat klaar om jou te helpen bij het beoordelen van deze gebreken en de werkelijke waarde van schikkingen die nu worden voorgesteld. Bij alle bekende schikkingen en regelingen heeft het platform Financieel Verbond een belangrijke rol ingevuld én resultaten waargemaakt.

Vereniging
Het Financieel Verbond zet de activiteiten voort als een ‘vereniging’. Bij aanmelding word je lid en heb je volgens het zuivere verenigingsrecht als lid alle mogelijkheden tot een eigen inbreng en het bepalen van het beleid. Daarmee is het Financieel Verbond volledig onafhankelijk, open en transparant en staat het belang van de leden 100% centraal.

Rechtvaardig
Immers, …..vaak wordt er gezegd: “ach, die ‘woekerpolissen’ dat is toch wel geregeld nu
allemaal”. Niets is minder waar. Als je de echte achtergronden kent kun je net zo goed
zeggen: “de echte woekerpolisaffaire moet nog beginnen”. Zeker als je het belang en de gelijkenis ziet van wat er met de pensioenen gebeurt / kan gaan gebeuren. Van belang is dat als je een ‘woekerpolis’ hebt deze deskundig kan worden beoordeeld. Zo ook: als je een schikkingsvoorstel krijgt dan wil je weten wat het aanbod werkelijk voorstelt en of je kan worden aangemerkt als ‘een schrijnend geval’.

Aanmelden:
Dat kan door in onderstaand formulier je gegevens in te vullen.
De aanmeldkosten bedragen slechts €17,08!
Total: € -

Als wij je aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met je op. We informeren naar de relevante gegevens en vertellen je over de mogelijkheden voor het vervolg.
Begrijpelijk en volledig transparant.